Eigen-Wijs

Kinderopvang Eigen-Wijs is per 1 oktober 2010 een erkende kinderopvangorganisatie, dit houdt in dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag.
Kinderopvang Eigen-Wijs biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.
Het fijne van Kinderopvang Eigen-Wijs is dat het erg kleinschalig is opgebouwd met 1 vast gezicht voor de kinderen en doordat het in een woning plaatsvindt is het er huiselijk en vertrouwd voor de kinderen.
Hoeveel kinderen er exact per dag opgevangen morgen worden ligt aan de leeftijdssamenstelling van de groep.
Dit word berekend via de site www.1ratio.nl.
Er is genoeg tijd in de loop van de dag om aandacht te geven aan de kinderen en hun te begeleiding en stimuleren in hun ontwikkeling.
De opvang is open van maandag t/m donderdag van 8.00-17.00uur tijden buiten om de standaard openingstijden zijn in overleg mogelijk.
Kinderopvang Eigen-Wijs streeft ernaar om opvang in een huiselijke sfeer te bieden, waarin het kind zich veilig en geborgen voelt.
Bij Kinderopvang Eigen-Wijs wordt een bijdrage geleverd aan de opvoeding van het kind, waarbij nauwe samenspraak met ouders van essentieel belang is.
Er wordt dan ook rekening gehouden met de opvoedingsmethoden van de ouder(s). Kinderopvang Eigen-Wijs zal zorgdragen voor het pedagogisch klimaat en de uitwerking daarvan.
Kinderopvang Eigen-Wijs bevindt zich in de kinderrijke wijk Souburg-Noord.
De opvang vindt plaatst in een eengezinswoning.
In de omgeving bevinden zich genoeg voorzieningen die ons de mogelijkheid geeft om diverse uitstapjes te kunnen maken.
Dit doen wij vaak met onze bakfiets of bolderkar of bus